Стало відомо про те, що в Україні відлига. Сніг почав танути, і всюди величезні калюжі. І ось, страждають від цього всі, включаючи школярів вранці.

Таким чином повідомляється, що в мережі з'явився кумедний ролик як дітям доводиться щоранку добиратися в школу, а потім після уроків назад додому.

Через потепління сніг почав танути, почалася весна. Відповідно, утворилися великі калюжі, через які не можна пройти нормально. Справжні перешкоди.

Діти хапаються на паркан і перелазять через неї, щоб дістатися до потрібного місця сухими.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що в найближчий тиждень в Україні протримається тепла погода. Зокрема в столиці очікується аж до 11 градусів тепла, все продовжить танути і далі.

Справжнє, весняне тепло ще доведеться трохи почекати.

Нагадаємо, весна засушить землю до тріщин, синоптик попередив українців тривожним прогнозом.

Про це стало відомо завдяки заяві завідуючої відділом кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту НАН Вазіри Мартазінової.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск подарує $100 млн за "упаковку" для неприємних запахів, взяти участь може кожен.

Також Знай.uа писав, що льодовики Гренландії ховали стародавнє озеро під шаром льоду: побачило світ за тисячі або мільйони років.

Відкриття такого озера стало першим подібним у світі. Вчені повідомили, що унікальне озеро ховається на глибині в 1,5 км.