Відомий український телеведучий Юрій Горбунов має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. Цього разу, у своєму Instagram, телеведучий опублікував фото з підрослим сином.

Осадча і Горбунов проводять багато часу зі своїм сином Іваном, якому не так давно виповнилося чотири роки. Зростає хлопчик непосидою, тато привчає малюка до йоги, а мама любить з ним подорожувати.

Цього разу телеведучий показав як проводить неділю з сином. Виявилося, що малюк дуже любить проводити час сидячи у батька на шиї.

"Неділя!!Де дитина проводить час!?Правильно - у тата на шиї!! Фото by мама", - підписав фото Горбунов.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Варто відзначити, що Іван народився в шлюбі з Юрієм Горбуновим. У 2017 році вони оформили свої стосунки офіційно, і вже 18 лютого того ж року народився Іван.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Катя Осадча відвідала найдорожчу людину в особливий день:"ми завжди поруч". Ведуча опублікувала кілька фотографій зі святкування дня народження мами.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Осадча застрягла між Лесею Українкою та Юлією Тимошенко: "Однозначно була б…" Українська телеведуча Катерина Осадча, як і величезна кількість зірок з усієї України і навіть за її межами, досить голосно відсвяткувала 150-річний ювілей від дня народження української письменниці і громадсько-політичного діяча Лесі Українки і навіть приміряла її образ.

Також «Знай.иа " писав, що Осадча з Горбуновим схопилися за ніж заради сина. Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначали день народження сина Івана. Йому 18 лютого виповнилося чотири роки.