У Києві працівники комунального підприємства "Плесо" занурилися в болотний бруд по пояс, щоб розчистити решітки і лотки річки Либідь і колектори струмка Сирець.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє dtp.kiev.ua.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

"Давай! Розкажи їм, як тобі важко працювати в офісі!", - іронічно підписалися автори публікації.

Нагадаємо, раніше У Києві підземний перехід перетворився на бюджетну філію пекла:"Смолу закупити не змогли". У Києві потоки гарячої води затопили підземний перехід на проспекті Перемоги, 40.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Мокру " доблесть "харківських комунальників показали одним відео:"Душ у під'їзді, гаряченька пішла". У Харкові від прориву труби постраждав під'їзд. Затопило перший поверх житлового будинку.

Також "Знай.uа" писав, що У Дніпрі Центральний парк пішов під воду — по вчорашніх тротуарах плавають Качки. Низка опадів і різкої зміни температури спровокувала потоп – штучне озеро в парку Глоби вийшло з берегів і затопило пішохідні зони.