У Києві комунальні служби нарешті зняли з дерева диван, що застряг на висоті п'ятого поверху. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Раніше про те, що в одному з районів столиці, на вулиці Дегтярівській, на дереві застряг величезний диван, розповіли жителі розташованого поруч будинку. Знайти господаря "літаючих меблів" так і не вдалося.

Ситуація була б комічною, якби не загрожувала життю і здоров'ю городян. Мешканці будинку попросили комунальні служби вирішити питання, проте ті відзвітували про виконання завдання, так і залишивши нещасливий диван на старому місці.

Тільки після того, як ситуацію почали обговорювати в мережі та ЗМІ, комунальники все ж спромоглися вирішити проблему.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК
Показати ще

"Всіх, які взяли участь в евакуації об'єкта, негайно нагородити медаллю "За зняття"", "І блискуче виконану операцію, стратегічного значення! Браво! Треба ще по телевізору в новинах пару сюжетів запиляти!", - сміються кияни.

"Вже тиждень за цей диван чую. Сенсація року", "Зате якою ціною!", "А як же пташки...», - не вгамовуються коментатори.