В Києві патрульні врятували жінку, яка намагалася вкоротити собі віку, наковтавшись пігулок.

Про це патрульна поліція Києва пише на своїй сторінці в Facebook. Правоохоронців викликав переляканий чоловік, який розповів, що його дівчина наковталася таблеток та прощається з рідними. Копи негайно виїхали на допомогу.

Коли поліцейські зайшли до помешкання і зрозуміли, що сталося, відвели дівчину до туалету, щоб викликати блювання. В цей час киянка розповіла, що останнім часом все в її житті стало якось недобре: постійний карантин, сварки з хлопцем, нічого не складалося.

"Зайшовши до помешкання, патрульні Олеся Наталич та Данііл Сайков побачили на ліжку безпорадну, напівпритомну жінку. Поруч з нею лежали три порожні упаковки пігулок. Привівши її до тями, поліцейські провели потерпілу до ванної кімнати та допомогли прочистити шлунок.
До приїзду лікарів, інспектори підтримували розмову з постраждалою, не даючи їй заснути. 26-річна жінка розповіла, що такий крок вчинила через непорозуміння з хлопцем. Інспектори передали громадянку лікарям швидкої допомоги. Дякуємо патрульним, які готові прийти на допомогу у будь-якій ситуації", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше Чоловік викинувся з вікна на коляску з немовлям. У Воронежі в житловому комплексі" Зоряний " в Шилово стався нещасний випадок. Так, чоловік впав з вікна прямо на коляску з маленькою дитиною. В результаті інциденту обидва загинули.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.ua Юні кияни могли стати заручниками нової смертельної "гри": "5 самогубств за два тижні". За останні два тижні в Києві та області сталося 5 дитячих суїцидів. Інтернет-користувачі підозрюють, що це може бути нова "гра", яка доводить до смерті.