У Білій Церкві небайдужі мешканці багатоповерхівки розшукують рідних жінки на ім'я Рая, яка оселилася на горищі будинку.

Про це стало відомо завдяки публікації в групі "Підслухано Біла Церква" у Фейсбуці.

Повідомляється, що жінку помітили мешканці будинку за адресою Сквирське шосе, 223.

Як розповіла автор поста Ірина Супрунович, жінка одягає медичний халат і миє під'їзд снігом.

джерело: Підслухано Біла Церква
джерело: Підслухано Біла Церква

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Можливо хтось знає цю жінку. Оселилася у нас на горищі Сквирське шосе 223. Одягає медичний халат і миє під'їзд з дитячого горщика снігом. При спілкуванні сказала, що звуть її Рая (з головою там явно проблеми)",- йдеться в повідомленні.

"Бідна жінка", " Ну не скажеш що запущена ... Може щось трапилось ...", "Людині напевно не де жити, ось вона і зважилася на такий крок, а штоб не вигнали робить людям добро (таже прибирання під'їзду) може просто варто з нею познайомитися ближче і дізнатися хто вона що сталося, а потім ставити діагноз!", "Треба до поліції звертатись,може її хтось шукає.Видно щось з пам'яттю сталося", "Краще нагодуйте цю людину,може вона потребує теплі речі?", - писали в коментарях користувачі мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві розшукали зниклу бабусю з Житомирщини, дочки старенької ошелешили копів: "не потрібна"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Києвом розшукують юних брата і сестру-могли "рвонути" до столиці

Також «Знай.иа " писав, що У Львові в тролейбусі "каталася" бабуся з втратою пам'яті - " ні імені, ні адреси"