Українка сподівалася, що може за невелику ціну стати привабливішою, а отримала жахливі набряки і додаткові витрати на лікування. Про це розповіли у сюжеті ТСН.

Як зазначається, не поталанило мешканці Запоріжжя. Жінка вирішила скористатися акційною пропозицією і збільшити собі губи, однак щось пішло не так.

Алла розповідає, що, згідно з умовами акції, мала заплатити дві тисячі гривень за мілілітр препарату для збільшення губ.

Однак після проведення процедури її губи опухли та посиніли, з’явився біль. За словами самої постраждалої, губи нагадували «вареники з вишнями».

Зі скаргами вона звернулася до салону краси, в якому отримувала уколи. Там її запевнили, що все йде за планом, а подібні побічні ефекти не є чимось небезпечним. Треба просто трохи промасажувати губи, додали косметологи.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Набряки і синці не минали, тож жінка показала губи медикам. Лікар після огляду пояснила, що процедура була проведена неправильно – препарат випадково вкололи в м’яз, і в такому випадку масажувати губи точно не можна. Тепер жінку чекає курс лікування.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко на височенних підборах завела українців: "Нічо у свої 60" . Політик прийшла із новою зачіскою і чорній класичній сукні

Як повідомляв портал "Знай.ua", помолоділа Тимошенко повернулася до Ради з косою. Сюрпризи від Тимошенко не закінчилися

Також "Знай.ua" писав, що Тимошенко не відстає від пацанки Покрищук: які пластичні операції зробила політик. Невдала пластика Тимошенко вивела українців з рівноваги.