У Києві правоохоронці допомогли вагітний жінці вчасно прибути до пологового будинку. По це повідомили у столичній поліції у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, все сталося у вівторок, 23 лютого. Заради того, щоб жінка безпечно дісталася до лікарні, патрульні на декілька хвилин перекрили рух на проспекті Перемоги.

Повідомляється, що патрульні отримали виклик на вулицю Саксаганського. Їм повідомили, що бригада швидкої допомоги, яка прямує з Борисполя, не може дістатися до пологового через корки на столичних дорогах.

Лікарі додали, що у швидкій перебуває жінка, в якої вже почалися пологи, проте стан її здоров’я викликає занепокоєння – він стрімко погіршується. При цьому карета швидкої майже не рухається через корки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Виявилося, що на проспекті Перемоги у той час сталося одразу дві ДТП. Щоб очистити проїзд для швидкої, поліція перекрила рух автомобілів на бульварі Тараса Шевченка, вулиці Дмитрівській та проспекті Перемоги.

Це дозволило вивести швидку з вулиці Саксаганського та в супроводі патрульного авто доставити жінку до лікарні.

Нагадаємо, що батькові в пологовому будинку підсунули ляльок замість померлих малюків: "Мої діти живі?"

Як повідомляв портал "Знай.uа", жінка впала в кому і народила дитину: як щаслива мама вперше побачила дочку

Також, "Знай.uа" писав, харків'янка народила у швидкій дорогою до лікарні: медики-красені