Стало відомо про те, що в Києві на Хрещатику брила льоду розтрощила дорогий Porsche. На щастя, ніхто не постраждав.

Таким чином повідомляється, що інцидент трапився в самому центрі столиці, на пасажі. Талий лід впав на автомобіль, тим самим розбивши лобове скло і дах.

Розбитий Porsche, фото: Україна Новини
Розбитий Porsche, фото: Україна Новини

Новина про це з'явилася в Telegram-каналі «Україна Новини». Там опублікували фотографії постраждалого автомобіля, а також невеликий ролик.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Варто відзначити, що в таку погоду це досить поширене явище. Пощастило, що поруч не було людей, і в машині ніхто не сидів, невідомо чим би це закінчилося.

Розбитий Porsche, фото: Україна Новини
Розбитий Porsche, фото: Україна Новини

Українцям рекомендують не ходити під будинками, так як небезпека може чекати на кожному кроці. У Києві вже було госпіталізовано кілька людей, які стали жертвами Снігової брили.

Саме тому, іноді краще обійти, втратити трохи часу, але зате залишитися в цілості й схоронності. Якщо ж іншого шляху немає, то обов'язково дивіться вгору.

Нагадаємо, що негода продовжує лютувати, тисячі українців опинилися в снігових заметах

Як повідомляв портал "Знай.ua" , під Хмельницьким зі снігового полону рятували автобус, повний дітей-вдома чекали стривожені мами

Також "Знай.ua" писав, що в неділю, 14 лютого, в центрі Львова на 20-річну львів'янку Софію Ометюх та її хлопця біля арт-готелю "Модерн", що на пр.Шевченка,28, впали брили льоду.Варто відзначити, що ця НП сталася близько о 15:00, коли пара гуляла по місту.