У Києві молодому хлопцеві відірвало ногу на робочому місці. Про це розповіли в поліції столиці.

Інцидент стався 21 лютого, в Шевченківському районі столиці на вулиці Златоустівській.

Як повідомляється, хлопець працював оператором промислового міксера на будівництві. У якийсь момент його нога виявилася всередині агрегату, і кінцівку відірвало.

Поліцейські опитали свідків, але ніхто з них не зміг сказати, як саме все сталося і що змусило хлопця сунути ногу в міксер з бетоном.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Лікарі швидкої допомоги, які прибули на місце трагедії, екстрено госпіталізували потерпілого. Уточнюється, що хлопцеві всього 20 років.

В даний час слідчі намагаються дати правову кваліфікацію трагічній події.

Нагадаємо, раніше чоловік викинувся з вікна на коляску з немовлям. У Воронежі в житловому комплексі" Зоряний " в Шилово стався нещасний випадок.

Як повідомляє портал Знай юні кияни могли стати заручниками нової смертельної "гри": "5 самогубств за два тижні". За останні два тижні в Києві та області сталося 5 дитячих суїцидів.

Також Знай писав, що Хмельницька пенсіонерка вилетіла з 11 поверху, місто ахнуло: перелякана дочка викликала швидку. У поліцію звернулася жінка і повідомила, що її мати викинулася з вікна