У Києві на станції метро "Університет" сталася бійка між групою спортсменів та співробітниками СБУ. Причиною конфлікту став неоплачений проїзд.

Один із силовиків, Дмитро, наразі перебуває у важкому стані під наглядом лікарів. Тим часом його супротивники почали атаку в соцмережах на його молодшу сестру, повідомляє телеграм-канал «Праворадикальний Nео».

Як зазначали раніше в поліції, спортсменів-майстрів з бойового самбо, було семеро. Зараз їм повідомили про підозру в хуліганстві. Двоє з них – ще неповнолітні, і хлопців передали під нагляд батьків. Решту відпустили під особисте зобов'язання.

«Захисник нападників на сбушників-контриків в метро написує сестрі потерпілого! Поки оперативник СБУ Дмитро перебуває у важкому стані, відвідувачі клубу JC Ippon Kiev вирішили продовжити свою справу, і тепер вже погрожують та ображають його молодшу сестру», - розповіли в телеграм-каналі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В опублікованих скрін-шотах переписки хлопець на ім’я Віталій пише дівчині: «Мабуть, г*вно з рота вашого бідного брата летіло, за що і вигріб люлів. У наш час треба за свої слова відповідати, а не користуватися службовим робочим місцем. Бажаю міцного здоров’я вашому брату, нехай обертається по сторонах тепер ходить».

«Ну, тепер діло честі для офіцерів СБУ цих малолітніх хамів в стійло поставити», «А серйозне у нас СБУ, раз не може своїх людей захистити від якоїсь вуличної шпани», - пишуть в коментарях українці.

Нагадаємо, що у київській підземці спортсмени жорстоко побили людей у погонах - "Оплатіть проїзд!"

Як повідомляв портал Знай.ua , у Харкові на проспекті Московському сталася бійка. 30-річний чоловік побив пенсіонера за те, що той заступився за жінку.

Також Знай.ua писав, що покупців АТБ жорстоко побили за кілька пляшок пива: охорона і поліцейські не розбиралися.