У Києві промишляють аферисти, які націлені на жінок та літніх людей. Обманщики пропонують купити в них нібито за безцінь набір посуду. Однак цей посуд не коштує тих грошей, які зловмисники за нього вимагають. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, цього разу «двоє осіб неслов'янської зовнішності на автомобілі Honda Accord» під'їхали до будинку і почали пропонувати бабусі посуд, нібито зроблений в Росії.

«Торговці» вимагали дати їм гроші, навіть не показуючи свій товар. Навіть те, що у жінки нещодавно помер син і вона повідомила про це настирливим чолов’ягам, їх не спинило – вони зі ще більшою настирливістю продовжили атакувати бабусю.

Свідок цього неподобства запитала у чоловіків, хто вони такі і що тут роблять. Ті зібралися і поїхали, однак згодом повернулися, погрожуючи свідку розправою.

"Хочу, щоб всі попередили своїх бабусь, дідусів, батьків і просто літніх знайомих! Не "ведіться" на подібних шахраїв. Цей посуд і копійки не коштує. Бережіть своїх рідних!", - закликала жінка.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Дуже складно довести факт афери, коли люди самі віддають гроші за посуд, який коштує в три рази дешевше», «Моя мама повелася на цей «розвод» і купила такий набір каструль, нібито німецьких. Ставиш в такій каструлі в холодильник борщ або печеню, і на наступний день воно як кисле. Поганий метал, в ньому їжа псується. Так у неї цей набір і стоїть в коробці на шафі. Дуже не рекомендую витрачати на нього гроші», - розповідають кияни.

«Мені такий набір бабуся подарувала. І дуже пишається, що такий дорогий подарунок зробила», - пише дехто.

Раніше ми повідомляли, Приват погрожує заблокувати рахунки українців, Заява банку вражає.

Як повідомляв "Знай.uа", шахраї через" Ощадбанк " висмоктують з пенсіонерів останні гроші, помітити важко.

Також "Знай.uа" писав, що клієнт поскаржився на "кидалово" від ПриватБанку, зі страховкою потрібно бути обережніше.