На Київщині мешкає найстаріша фотомодель України. Про це розповіли у «Всеукраїнській асоціації пенсіонерів».

Зараз Галині Герасимовій з Миронівки – 73 роки. Жінка розпочала модельну кар’єру чотири роки тому, і сталося це зовсім випадково.

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

"Моделлю стала випадково. Це ніби подарунок долі. Все життя жила, як звичайна жінка - робота, сім'я, діти, онуки. На пенсії стало більше часу, розпочався розмірений темп життя. Якось онук Іліан опублікував мої фото в соціальних мережах. А незабаром повідомив, що мене запрошують на фотозйомку для журналу», - розповіла вона.

Спочатку Галина відмовлялася від зйомок, проте рідні наполягали – і жінка наважилася. Це стало для неї початком абсолютно нового життя.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Знімки з першої ж зйомки опинилися на обкладинці українського видання французького журналу L'officiel. Почалися запрошення з телебачення, у рекламу та передачі.

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Жінка додає, що їй подобається зніматися – вона отримує від цього задоволення.

"До всіх ставлюсь доброзичливо. Нікому не заздрю, навпаки, при можливості намагаюся допомогти. Захоплююся людьми, які знаходять час для розвитку. Коли людина займається тим, що їй подобається, то залишається цікавою в будь-якому віці", - вважає літня красуня.

Нагадаємо, що в Нью-Йорку (США) на 83 році життя помер відомий актор Рон Лібман. Причиною смерті актора стали ускладнення після перенесеної пневмонії.

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина Харламова Асмус після пікантного скандалу порадувала фанів фото з малятком.

Також портал Знай.ua писав, що у знаменитих радянських артистів є діти. Відомо, хто з них пішов по стопах батьків, а хто вирішив присвятити своє життя чогось іншого.