Керівника навчального закладу, у якому 16 лютого двоє дітей отруїлися таблетками, відсторонили від роботи. Про це стало відомо з повідомлення у Facebook мера міста Боярка Київської області Олександра Зарубіна.

За словами градоначальника, міська влада проводить низку заходів, аби встановити, чи належно виконувала свої обов’язки директорка ліцею "Гармонія" Світлана Сушко.

Наразі створили комісію, яка має встановити, чи проводилася з учнями виховна робота на належному рівні, а також видали розпорядження щодо проведення службового розслідування трагічного інциденту.

Мета цих заходів – не допустити подібних інцидентів у майбутньому та притягнути до відповідальності тих, хто порушив посадові обов'язки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Додамо, що в Боярці двоє дівчат-семикласниць вирішили взяти участь у челенджі, який поширюється соцмережами – «Випий 40 таблеток».

Учениці прийняли препарат, передозування якого смертельно небезпечне. Одна з них померла в шкільному туалеті, іншу встигли доправити до лікарні.

Пізніше інцидент повторився із восьмикласницями в Умані.

Раніше ми писали про те, що у Воронежі в житловому комплексі "Зоряний" в Шилово стався нещасний випадок. Чоловік впав з вікна просто на коляску з маленькою дитиною. В результаті інциденту обидва загинули.

Нагадаємо, 28-річний син заслуженої артистки РФ Тетяни Яковенко Володимир запросив до себе в гості друзів. Згодом з вікна московської квартири випав чоловік, який наївся "чарівних" кексів з марихуаною, куплені в одному з клубів.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві патрульні врятували життя чоловіку, який мав намір вчинити самогубство.

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові жінка випала з багатоповерхівки, очевидці посивіли: "приземлилася" на під'їзд.