В ніч на середу, 17 лютого, на Київщині на залізничному переїзді сталася смертельна ДТП: "Жигуль" з двома людьми в салоні проігнорував сигнали про наближення потяга і потрапив під його колеса біля платформи "Лісництво".

Як повідомили у Головному управлінні Нацполіції в Києві, 25-річний пасажир ВАЗа загинув на місці, а 32-річний водій відбувся переляком. Його затримали та порушили кримінальну справу.

“Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, особами що керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого”, –розповіли у поліції.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нещодавно в Харківській області між селами Коробочкине і Гракові сталася ДТП за участю вантажівки Renault і Газеллю, яка їхала по зустрічному напрямку. За попередніми даними водій транспортного засобу "Газель" не зміг впорається з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. В результаті сталося зіткнення. Після цього водій DAF допустив наїзд в задню частину причепа вантажівки Renault.

Нагадаємо, раніше Киян змусили танцювати на морозі в очікуванні рогатого: "чому все через *опу?". Хочете їхати-мерзніть на зупинках.

Як повідомляє портал "Знай.ua" У Дніпрі забита маршрутка "розбулася" на ходу, кадри за крок від трагедії

Також "Знай.ua" писав, що Київські маршрутники показали владі свій "локдаун": натовпи людей на зупинках і забиті автобуси