У Києві занадто старанні комунальники випадково "заживо замурували" бездомного чоловіка. Про це розповіли в столичній поліції.

Як повідомляється, в Дніпровському районі столиці бездомний заснув в колодязі теплотраси, де ховався від сильних морозів. Прокинувшись, чоловік виявив, що кришка люка не піддається. Виявилося, що комунальні служби, які виконували ремонтні роботи, вирішили заварити люк, щоб його ніхто не вкрав.

Переляканий чоловік почав стукати і кликати на допомогу. Небайдужі містяни, які почули крики з-під землі, викликали правоохоронців та рятувальників. На щастя, бранця колектора оперативно визволили з пастки, в якій він випадково опинився.

Ніхто в результаті події не постраждав.

Нагадаємо, що львівські судді зглянулися над жорстоким вбивцею школяра- " йому тільки 17…"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", збожеволілий від горя киянин підірвав себе на дитячому майданчику- " син помер, дружина пішла"

Також, "Знай.uа" писав, тернополянин "поховав" співмешканку у смітті: підказав запах