Український військовослужбовець показав свій незвичайний талант у соцмережі Tik-Tok. Його ролики набирають тисячі переглядів, передає телеграм-канал MIL.IN.UA.

Як зазначається, боєць Збройних сил України показав у Tik-Tok свої малюнки, зроблені у вільний від служби час.

«У соцмережі українські бійці показують не лише «зраду» чи «перемогу», а і свої таланти, що вони розвивають у вільний час. Один із таких - військовослужбовець під ніком zhenimenem у соцмережі TikTok», - додають автори посту.

У своїх роботах автор поєнує чорнильну ручку та акварельні фарби. В роликах він показує весь процес створення майбутніх образів.

Крім того, хлопець ще й складає вірші, якими супроводжує власні малюнки.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Як завжди, неймовірно...», - захоплюються в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше Харків'яни зіб'ють Леніна з ніг, вистачить вже:"чекав десятки років". З колишнім вождем планують остаточно розібратися до весни.

Як повідомляє портал Знай.ua У Києві забороненого Леніна перетворили на циркову мавпочку: "Фото 20, Відео - 50". У Києві на Почайній з'явився пам'ятник Леніну, з яким може сфотографуватися кожен бажаючий.

Також Знай.ua писав, що Перший мер Франківська розповів, як переміг Леніна: "боявся людських жертв". Перший мер Івано-Франківська Ярослав Тайліх розповів, як 30 років тому в місті знесли символ комунізму.