Під Києвом очікується реконструкція найбільшого сміттєзвалища, на яке витратять більше 320 мільйонів гривень. Замовником робіт стало ПрАТ "Київспецтранс", а виконавцем - ТОВ "Будівельне управління механізації".

Про це повідомляють у сюжеті «Наші гроші», посилаючись на дані системи держзакупівель "Прозорро".

Реконструювати сміттєзвалище під селом Підгірці Обухівського району намагаються вже втретє. У перший раз, в 2018 році, переможцем тендеру стало ТОВ "будівельна компанія "Адамант", з сумою в 326,49 мільйонів гривень. Фірма встигла отримати з цих грошей більше 200 мільйонів гривень.

У 2020 році вже ТОВ "Хозхімсервіс" отримало підряд на реконструкцію полігону, на суму в 353,31 мільйонів гривень. Тоді кошти за договором не перераховували.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Тепер новий підрядник повинен завершити розпочаті роботи-виконати складування , облаштувати підпірну стінку, систему каналізації, очисних споруд, дренажу, котельні, доріг, освітлення, огорожі, автоматизації. Закінчити роботи повинні до 2022 року.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспа. у Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки, а потім залишив після себе звалище.

Також Знай писав, що у Києві посеред дороги відкрився вхід до Нарнії", городяни лютують: не приведи Господь...

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі полігон для твердих відходів душить місцевих жителів.