Стало відомо про те, що в кавалерійській роті патрульної поліції Києва нарешті сталося поповнення. Знайомтеся, це Фуршет.

Таким чином повідомляється, що він ще зовсім молодий кінь, всього п'ять років з народження.

Понеділок, 15 лютого був особливим для нього днем, так як тепер він патрулює вулиці Києва у складі кавалерійського підрозділу. Його вже чекають його "колеги", і очікується, що Фуршет буде виконувати свої службові зобов'язання.

Раніше Фуршет був одним коней Асоціації кінного спорту, а тепер змінив вид діяльності і служить в поліції. АКСУ вирішили самі надати до 21 року з дня створення такого підрозділу, і президент Андрій Білий особисто передавав коня в руки поліції.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Спочатку потрібно адаптувати нового улюбленця до нового місця, а також щоб він набрався досвіду. Як тільки це станеться - він відразу вийде на свою першу зміну і відправиться на патрулювання.

Нагадаємо, що тернополянин змусив коня встати на ковзани на замерзлому ставку: мало не згодував Рибам.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві Бетономішалка пішла під землю: "Асфальт втомився".

На опублікованих кардах з місця НП видно, що асфальт просів під габаритним транспортом, і в результаті цього авто нахилилося на бік, але не впало.

Також Знай.иа писав, що у Києві в Солом'янському районі провалився величезний шматок асфальту просто посеред тротуару, на його місці утворилася глибока яма.