Стало відомо про те, що в Києві зник чоловік, який не зміг зайти в метро, так як у нього з собою не було маски. Рідні не можуть знайти його вже місяць.

Таким чином повідомляється, що в українській столиці зник 72-річний чоловік, у якого є деякі проблеми зі здоров'ям, зокрема з пам'яттю. Рідні шукають Дмитра Волинця вже більше місяця.

Зниклий чоловік, фото: соціальні мережі
Зниклий чоловік, фото: соціальні мережі

Дочка Наталія розповіла, що пропав він 13 січня цього року, і в останній раз його бачили в цей день на станції метро «Академмістечко». Але, всередину його не пустили, так як у чоловіка з собою не було захисної маски.

Зниклий чоловік, фото: соціальні мережі
Зниклий чоловік, фото: соціальні мережі

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Через проблеми з пам'яттю він став дуже погано орієнтуватися в місті, і пересувається виключно на громадському транспорті.

Останнім часом, розповідає донька чоловіка, той дуже хотів відвідати могили загиблих батьків, які поховані у Сквирському районі, що на Київщині.

З особливих прикмет: чоловік повної статури, повільно ходить. Глава сірого кольору, сиве волосся.і густі брови.

Одягнений був у сіру шапку, чорну курточку, а під нею була спортивна кофта синя.

Нагадаємо, раніше У Польщі загадково зник львів'янин, рідні не втрачають надії:"5 місяців жодної звістки". У Польщі розшукують безвісти зниклого львів'янина, який працював там на будівництві.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Викраденого харків'янина врятували з лап нелюдів-зв'язали і били дві доби.

Також "Знай.ua" писав, що У Києві зник кароокий хлопчина з Дніпра: мати п'є корвалол і обриває телефони.