Стало відомо про те, що в Києві самоскид повис на шляхопроводі. Очевидці публікують відео з місця інциденту, а рух ускладнений.

Таким чином повідомляється, що сталося ДТП в понеділок, 15 лютого. За попередньою інформацією, самоскид з не повністю опущеним кузовом врізався в шляхопровід і повис на задній осі.

На місці працює поліція і рятувальники, а сам рух ускладнений. Інформація про постраждалих не надходила, з водієм все гаразд.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У Telegram-каналах писали, що самоскид не могли відірвати близько трьох годин, складна ситуація. Варто намертво.

За яких обставин це сталося - також не повідомляється. Більш детальна інформація повинна з'явитися пізніше.

На водія автомобіля співробітники правоохоронних органів склали протокол за статтею 124.

Нагадаємо, раніше Киян змусили танцювати на морозі в очікуванні рогатого: "чому все через *опу?". Хочете їхати-мерзніть на зупинках.

Як повідомляє портал "Знай.uа" У Дніпрі забита маршрутка "розбулася" на ходу, кадри за крок від трагедії

Інцидент стався недалеко від кільця. За словами очевидців, в момент коли сталося ДТП, в салоні було багато людей. Однак ніхто з них не постраждав. Відпали два задніх колеса.

Також "Знай.uа" писав, що Київські маршрутники показали владі свій "локдаун": натовпи людей на зупинках і забиті автобуси