Відомий український телеведучий Юрій Горбунов щодня ділиться кадрами зі свого життя, особливо, в особливі дні. Цього разу ведучий показав фотографію зі святкування Дня Всіх Закоханих.

Таким чином повідомляється, що Юрій Горбунов опублікував фотографію з дружиною Катериною Осадчою, вони святкували 14 лютого.

Там накритий святковий стіл, поруч червоні кульки у вигляді сердець, а кохані обіймаються. Мабуть свято вдалося.

"День закінчується! І він був прекрасним! Любіть - це того варте " - підписав пост Юрій Горбунов.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Катерина Осадча теж вирішила зробити спеціальний пост до Дня Святого Валентина. Вона опублікувала спільну фотографію з чоловіком.

"З тобою 14 лютого кожен день. Все інше особисто". - пише вона. Також у передплатників вона запитала які у них плани на цей день.

Нагадаємо, раніше Голос країни-11, 2 випуск: Кароль і Дорофєєва зчепилися, а Винник став " улюбленим Лободи"

На знімку усміхнений Горбунов тягне за собою санчата, на яких сидить їх з Осадчою маленький син.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Горбунов і Осадча змусили маленького сина махати лопатою: виховують майбутнього Вірастюка

Також "Знай.ua" писав, що Горбунов, Осадча, Кароль і Дорофєєва показали улюблений жест Кернеса: "чекаємо"

У шоу змінили склад зіркового журі, ведучих бекстейджу, а серед учасників з'явилися вже відомі українські виконавці.