Стало відомо про те, що батько-душогуб залишив чотирьох дітей сиротами. Тепер їм потрібна термінова допомога від небайдужих.

Таким чином повідомляється, що в Київській області, смт Ствище сталася страшна подія. Чоловік розправився зі своєю дружиною, і сиротами тепер залишилися чотири дитини. Небайдужі громадяни збирають допомогу для дітей, які опинилися в жахливій ситуації.

Діткам потрібна допомога, фото: скріншот
Діткам потрібна допомога, фото: скріншот

Про це повідомляє Інформаційний портал Прикарпаття.

У повідомленні йдеться про те, що їх до себе забрала хрещена, у якої вдома також чотири дитини.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Звернулися за допомогою до небайдужих, так як потрібен одяг, продукти, засоби гігієни, а також все інше, що тільки зможуть.

Хлопчикам 8 і 10 років, а дівчаткам 6 і 12.

Що буде зі зловмисником, який вбив матір діточок, поки що не повідомляється.

Нагадаємо, раніше У Києві зник чоловік з вадами пам'яті, родичі збиваються з ніг: "місяць невідомості". У Києві тривають пошуки літнього чоловіка, зниклого безвісти 13 січня у Святошинському районі міста.

Як повідомляє портал "Знай.uа" "Ваша дитина зникла": мамі подзвонили зі школи і ледь не довели до інфаркту. Знову почастішали випадки булінгу-мамі 11-річного хлопчика подзвонили під час навчального дня і заявили, що її син "зник". Довелося з'ясовувати, що сталося насправді.

Також "Знай.uа" писав, що У Дніпрі зникла харків'янка зі зміями на ключицях: рідні божеволіють. Востаннє дівчина виходила на зв'язок з рідними 3 лютого.