Стало відомо про інцидент, який стався в одному з під'їздів столиці. Поки одні справляються з наслідками снігопаду, У інших в будинку злива.

Таким чином повідомляється, що про це повідомили в Telegram-каналі «Ху%вий Київ». Там опублікували ролик з під'їзду на Сирці. У будинку йде сильна злива, мабуть у когось прорвало трубу.

"Люблю грозу на початку травня... і в середині лютого теж люблю ... Та, і не обов'язково, щоб вона була на вулиці" - йдеться в повідомленні.

Будинок сильно підтопило, і з наслідками цього доведеться справлятися жителям ще деякий час.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У найближчі кілька днів в Україні сильно похолодає, і якщо це не висохне, то є ймовірність ожеледиці, жителям доведеться непросто. Однак, будемо сподіватися що цього не станеться.

На вулицях зараз ситуація не сильно краща, все ще намагаються впоратися з наслідками снігопаду, який близько тижня йшов по всій Україні.

Зазначимо, що днями кияни також перевратили в гірськолижну трасу Андріївський узвіз - там любителі зимових видів спорту спускалися на сноубордах, а оді з них відправився розважатися в діловому костюмі і краватці.

Як повідомляв "Знай.ua" , 13-16 морозу, хуртовини та ожеледиця, українцям заборонять в'їзд до міста через "зимовий" апокаліпсис.

Також "Знай.ua" писав, що в Україні різко погіршується погода, заметіль намете майже півметра.

Про ситуацію з погодними умовами розповідають в офіційному повідомлення Державної служби з надзвичайних ситуацій.