У Києві учасники дорожнього руху стали свідками того, як з однієї з маршруток насильно вигнали неадекватних пасажирів. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, інцидент стався на Чоколівському бульварі.

«Десантували двох алко-пасажирів з маршрутки. Мабуть, непогано набридли іншим", - пише в описі до відео його автор.

На кадрах, знятих відеореєстратором автомобіля, який їхав слідом за автобусом, можна побачити, як маршрутка зупиняється, і з задніх дверей в сніг вивалюється пасажир. Судячи з поведінки, він неабияк п'яний.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Слідом за першим, в замети вивалюється другий громадянин в такому ж стані. Вони обидва намагаються повернутися в автобус, проте їх звідти стусанами виганяють на вулицю.

Після цього автобус швидко їде, а двоє бешкетників залишаються на зупинці.

"Правильно!", "Яке щастя для них, що зима щедра на сніг», - коментують відео кияни.

Нагадавши, київські автобуси злякалися снігу і залишилися " вдома" на роботу-пішки

Як повідомляв портал " Знай.ua", батьки просять у Зеленського скасувати ЗНО і заборонити мобільні телефони в школах. Українці просять заборонити учням користуватися мобільними телефонами.

Також " Знай.ua " писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "У кого дохід не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.