Стало відомо про те, чи працюватимуть дитячі садки і школи в Києві з понеділка, 15 лютого. Про це розповіли в прес-службі КМДА.

Таким чином повідомляється, що комунальні служби підготували будівлі садочків і шкіл, а також перевірили їх на підключення тепла.

Всі ці навчальні заклади працюватимуть у звичайному режимі з Понеділка. Синоптики пообіцяли, що рясні снігопади припиняться в Україні, зокрема в Києві на деякий час. Але, радіти рано. Їм на зміну прийде морозна погода.

Київ, фото: Знай.uа
Київ, фото: Знай.uа

За вихідні комунальники налаштовані подолати всі наслідки негоди, і місто буде розчищене від снігу, а жителі повернуться до звичного способу життя.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Школа, скріншот: YouTube
Школа, скріншот: YouTube

Заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський подякував батькам, які залишилися зі своїми дітьми вдома, а також роботодавцям, які з розумінням поставилися до ситуації.

Температура вдень на вулиці може опуститися до -15, тому комунальні служби підготували будівлі садів і шкіл, і перевірили наявність опалення.

Зазначимо, що днями кияни також перевратили в гірськолижну трасу Андріївський узвіз - там любителі зимових видів спорту спускалися на сноубордах, а оді з них відправився розважатися в діловому костюмі і краватці.

Як повідомляв "Знай.ua" , 13-16 морозу, хуртовини та ожеледиця, українцям заборонять в'їзд до міста через "зимовий" апокаліпсис.

Також "Знай.ua" писав, що в Україні різко погіршується погода, заметіль намете майже півметра.