У Києві черговий прорив труби зробив практично неможливим рух транспорту вулицями Хоткевича і Попудренка. Про це розповіли в телеграм-спільноті «Київ сьогодні».

Як повідомляється, дорога біля станції метро "Чернігівська" попливла. Через прорив труби перейти дорогу неможливо.

"Весь транспорт в обидві сторони зупинився. Рух трамваїв і автомобілів обмежено на вулицях Хоткевича і Попудренка», - зазначають очевидці.

На місце прориву водогону вже прибула Аварійна служба.

У "Київводоканалі" розповіли, що прорив труби стався на вулиці Попудренка, 52, в результаті чого виявилися підтоплені вулиці Попудренка і Хоткевича.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зазначимо, що температура повітря з ранку 14 лютого в Києві досягає 8 градусів морозу. Працювати на прориві трубопроводу в таких умовах комунальникам вкрай важко.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспа. у Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки, а потім залишив після себе звалище.

Також Знай писав, що у Києві посеред дороги відкрився вхід до Нарнії", городяни лютують: не приведи Господь…

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі полігон для твердих відходів душить місцевих жителів. Мешканці житлового масиву Діївка у Дніпрі, скаржаться на жахливий сморід з правобережного полігону.