Під Києвом небайдужі громадяни збирають допомогу для дітей, які опинилися у жахливій ситуації. Про це повідомили у спільноті «Надія помирає остання» у соцмережі Facebook.

За словами автора посту, в селі Ставища сталася страшна біда – чоловік убив дружину, залишивши сиротами чотирьох малолітніх дітей.

«У нас в Ставищах велике горе, батько вбив матір, залишилось четверо діток-сироти. Слава богу, їх забрала хрещена до себе, в якої теж четверо діток», - повідомляють у спільноті.

«Звернулись про допомогу. Одяг, продукти, засоби гігієни, все, чим можна допомогти родині. Хлопчики - 8, 10 років, дівчатка - 6, 12 років», - додали автори повідомлення.

Пізніше пост уточнили, зазначивши ще й адресу родини, в якій опинилися діти: «09400, Семенюк Неля Сергіївна, село Розкішна Ставищенського району, Київська область».

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«Чому так виходить, що вбивця на державних харчах буде відпочивати, а добрі люди будуть його дітей годувати. Таких на каторгу треба, а гроші на утримання дітей перераховувати. Або всім селом треба було вбити», - не стримують емоцій у коментарях українці.

Нагадаємо, що життя матерів-одиначок в Україні показали сумними фото

Як повідомляв портал "Знай.uа", жінку паралізувало на руках у 8-річного хлопчика і він вразив весь світ

Також, "Знай.uа" писав, що подружжя з Чернівців усиновило дев'ятьох осиротілих малюків