У Києві сьогодні, 13 лютого, жінка загинула посеред дороги через безглузду випадковість. Подробиці трагедії розповіли в співтоваристві "Вартові еспресо".

Як повідомляється, інцидент трапився в Голосіївському районі столиці, неподалік від Володимирського ринку.

Свідки розповіли правоохоронцям, що водієві вантажного мікроавтобуса Mercedes Sprinter ніяк не вдавалося під'їхати задом до одного з магазинів – заважали замети.

Тільки з третьої спроби він подолав снігові завали. Якраз в цей момент під задній бампер потрапила Літня жінка.

Автобус, який в'їжджав на замет з розгону, переїхав 75-річну жінку на смерть. Отримані нею травми виявилися несумісними з життям.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Встановлено, що загибла працювала продавцем на тому ж ринку.

На місце трагедії прибули правоохоронці та лікарі швидкої допомоги, які констатували смерть потерпілої.

"Треба бути уважним, при переході. Вона бачила, як машина здавала назад. Дуже шкода, що загинула людина. Але і шкода водія, він не винен. Ми, пішоходи, буваємо неуважні", - пишуть у коментарях українці.

Нагадаємо, раніше Киян змусили танцювати на морозі в очікуванні рогатого: "чому все через *опу?". Хочете їхати-мерзніть на зупинках.

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Дніпрі забита маршрутка "розбулася" на ходу, кадри за крок від трагедії

Також «Знай.uа " писав, що Київські маршрутники показали владі свій "локдаун": натовпи людей на зупинках і забиті автобуси