У Києві сталася НП, чоловік підірвав себе на одному з дитячих майданчиків міста.
Про це йдеться в сюжеті телеканалу "Україна 24".
Так, стало відомо, що в п'ятницю, 12 лютого в Києві в Солом'янському районі чоловік підірвав себе на дитячому майданчику. Як розповідають очевидці трагедії, киянину було 50 років.
Друг загиблого розповів, що чоловік працював на радіоринку, і останні кілька днів був у пригніченому стані. Ймовірною причиною трагедії стала сварка з дружиною.

Скріншот із відео
Скріншот із відео

"Він попросив усіх відійти з дитячого майданчика. Всі відійшли. Я поруч працюю, почув вибух", - розповів друг загиблого Андрій.

Очевидці розповідають, що чоловік досить довго сидів на дитячому майданчику і раптом почав кричати, щоб люди відійшли від нього. Через кілька хвилин стався вибух.

Відомо, що у чоловіка залишилася дружина і троє дітей. Сусіди стверджують, що саме сьогодні від нього пішла дружина з дітьми.

Цю подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито два кримінальні провадження. Зокрема, за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією - самогубство, а також за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше чоловік викинувся з вікна на коляску з немовлям. У Воронежі в житловому комплексі" Зоряний " в Шилово стався нещасний випадок.

Як повідомляє портал Знай юні кияни могли стати заручниками нової смертельної "гри": "5 самогубств за два тижні". За останні два тижні в Києві та області сталося 5 дитячих суїцидів.

Також Знай писав, що Хмельницька пенсіонерка вилетіла з 11 поверху, місто ахнуло: перелякана дочка викликала швидку. У поліцію звернулася жінка і повідомила, що її мати викинулася з вікна