У Києві комунальні служби відмовилися розчищати від снігу дорогу до шкіл, де навчаються діти з вадами зору. Цей навчальний заклад розташований в районі станції метро Деміївська, і в районі така школа одна.

Про це йдеться у сюжеті передачі "Сніданок з 1+1".

Так, стало відомо, що батьки дітей, які навчаються у цьому навчальному закладі поскаржилися комунальникам на кучугури, які ті не розчистили. Варто зазначити що містяни звернулися до них із запитом про прибирання снігу на дорозі, яка веде до школи.

У Києві комунальники відмовилися розчищати від снігу дорогу до школи, скріншот із відео
У Києві комунальники відмовилися розчищати від снігу дорогу до школи, скріншот із відео

З'явилося відео, зняте днями, як діти та дорослі мало не в змозі подолати цей шлях, на який у звичайний час йшло близько 10 хвилин. Але комунальні служби прибирати сніг за запитом громадян відмовилися і заявили, що у них є пріоритети, які дороги розчищати першими.

"У звичайний день дорога займає 10-12 хвилин. Сьогодні ми йдемо вже 27-му хвилину, і немає кінця", - каже одна з мам школярів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто зазначити, що в Києві через сильні снігопади та хуртовини до кінця тижня закрили школи й дитсадки, тому навчання було переведено на онлайн-формат.

Зазначимо, що днями кияни також перевратили в гірськолижну трасу Андріївський узвіз - там любителі зимових видів спорту спускалися на сноубордах, а оді з них відправився розважатися в діловому костюмі і краватці.