Під Києвом умілець вирішив взяти прибирання снігу в свої руки і для цих цілей модернізував автомобіль. Про це розповіли в Telegram-каналі "Ху*вый Киев".

У Київській області, в місті Боярка, був помічений позашляховик Mitsubishi, який його власник модернізував для прибирання снігу.

Так, на опублікованому в Telegram фото можна побачити, що власник автомобіля приробив до його бамперу величезний ківш за допомогою якого можна прибирати сніг.

Українець приробив ківш до позашляховика, фото:Telegram Ху*вый Киев
Українець приробив ківш до позашляховика, фото:Telegram Ху*вый Киев
українець приробив ківш до позашляховика, фото: Telegram Ху*вый Киев

На скільки ефективна дана конструкція судити складно, але варто відзначити, що це не перший випадок, коли до автомобіля приєднують Ківш для прибирання снігу. При цьому, нерідко такі ковші приєднують за допомогою пневматичного механізму, який дозволяє регулювати його висоту.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У публікації автори похвалили господаря автомобіля за такий апгрейд і відзначили, що він знаходиться в місті Боярка.

"Дядько, ти-крутий! Автор стверджує, що цей монстр водиться в Боярці. Поділився ідеєю для апгрейда авто - "Лютий Кабанчик"."- зазначено в публікації.

Публікація каналу Ху*вый Киев: Telegram
Публікація каналу Ху*вый Киев: Telegram
Публікація каналу Ху*вый Киев: Telegram

Нагадаємо, що український пенсіонер зліпив байк зі стільця і вогнегасника: справжній король дороги

Як повідомляв портал "Знай.uа", Автомеханік з Тернопільщини показав Маску, що таке справжній "звір": пекельна міць і забійний капот

Також, "Знай.uа" писав, механік за допомогою простих інструментів створив повнорозмірну копію секретного Bugatti Vision Gran Turismo, відео