Стало відомо про стан громадського транспорту, який їздить вулицями Києва. Пасажири не розуміють, за що вони платять гроші.

Таким чином повідомляється, що в Telegram-каналі «Київ зараз» з'явився ролик, в якому продемонстровано стан автобуса за маршрутом 69.

Пасажири кажуть, що стан даного автобуса жахливий. Статі, якщо його можна так назвати, практично немає. Він весь в отворах, а куди не подивися-видно землю.

При цьому, через ці щілини збирається пристойна кількість пилу, якою потім дихають самі пасажири. Ця проблема вимагає негайного вирішення.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також, крім перерахованих вище проблем, практично всі сидіння подряпані, їх також слід замінити.

Варто відзначити, що кияни вже кілька років незадоволені станом громадського транспорту, і неодноразово зверталися до влади, щоб вони виправили це, і замінили на більш безпечний.

Жителі Києва створили петицію, в якій йдеться про заборону маршрутних таксі як виду громадського транспорту. Відповідний документ з'явився на офіційному порталі Києва в розділі "Петиція".

Нагадаємо, що у кількох районах Києва пройшли акції протесту, які влаштували групи підлітків.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві на дорозі помітили дівчину, яка порушувала правила дорожнього руху.

Також Знай.uа писав, що Віталій Кличко взяв з бюджету кілька мільярдів на будівництво метро, але, роботи виконані лише на 1 відсоток.