Популярна українська телеведуча Катя Осадча розповіла своїм фанатам про те, як сьогодні дісталася на роботу засніженим Києвом. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Як відомо, лютневі снігопади цьогоріч у Києві претендують на звання «снігопадів століття». Таких заметів і кучугурів снігу столиця вже давно не бачила.

Дороги столиці виявилися не готовими до розгулу стихії, тому вже кілька днів на трасах численні пробки і затори ускладнюють життя українцям.

«Попри всі негоди за вікном - зйомки за планом. Якісь півтори години, і ми на місці. А як ви добирались сьогодні на роботу?», - запитала вона в підписників.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Якісь три години добиралась», «Пішки», - відповідають фанати.

Не оминули увагою вони й зовнішній вигляд Осадчої.

«Красуня ви сьогодні!», «Крутезна сукня!», «Дуже гарне поєднання, і Катюша красуня», - схвально відгукуються її підписники.

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму, Навіть Потап не встояв.

Так, артистка і її найрідніший чоловік позували на тлі квітучого саду заміського будинку, а на останньому фото Катя відобразила ще й красуню-маму Анну Павлівну, яка презентувала апетитний тортик.

Нагадаємо, Юрій Горбунов і Катя Осадча змусили маленького сина махати лопатою: виховують майбутнього Вірастюка.

Як повідомляв портал Знай, Юрій Горбунов дивно привітав Катю Осадчу:"головне не задушити".