Під Києвом на дорогах чергує військова техніка, завдання якої - надавати допомогу водіям великогабаритного транспорту, що застряг в снігу. Про це повідомили в телеграм-спільноті PavlovskyNews.

За словами журналістів, дороги, що ведуть до столиці, вже розчистили від снігу, і рух не ускладнений. Заторів ні в Києві, ні на окружних дорогах зараз немає.

«На в'їздах до Києва чергує важка техніка на випадок, якщо фури або інший габаритний транспорт застрягне в снігу. При цьому, як зауважив наш журналіст, дороги на в'їзді до столиці розчищені. Заторів у місті немає", - зазначили у спільноті.

Фото: PavlovskyNews
Фото: PavlovskyNews

Фото: PavlovskyNews
Фото: PavlovskyNews

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На оприлюднених знімках можна побачити БМП, який чергує на узбіччі засніженої дороги про всяк випадок.

Раніше ми повідомляли, у ДТП загинув талановитий музикант, постраждали діти, дружина у важкому стані.

Як повідомляв "Знай.uа", у Києві моторошна ДТП з фурою перелякала українців, до непоправної – мить, протягла кілька метрів.

Також "Знай.uа" писав, що моторошні ДТП забрали життя буковинців, подвійна біда на слизькій дорозі.