У Києві таксист катався дорогами у стані сильного алкогольного сп’яніння. Про це повідомили у столичній поліції на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Як зазначають правоохоронці, таксист їздив п'яним за кермом.

«Якби не порушення правил дорожнього руху на вулиці Ернста, патрульні і не зупинили б автомобіль Skoda», - зазначають у поліції.

Поліцейські розповіли, що чоловік порушив ПДР на Ернста. Його зупинили патрульні і відразу помітили, що водій сильно п'яний.

При цьому сам водій свого стану не заперечував. Він лише зазначив, що випив «всього 100 грамів» і вже прямує додому, а в салоні авто немає пасажирів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Пояснення патрульним не те, щоб сподобалося, і вони виписали штраф водієві», - додали в поліції, наголосивши, що «Драгер» показав 2,9 проміле алкоголю. Пізніше стало відомо, що цей таксист уже був затриманий раніше із такими ж показниками алкогольного сп’яніння.

Раніше ми повідомляли, у ДТП загинув талановитий музикант, постраждали діти, дружина у важкому стані.

Як повідомляв "Знай.uа", у Києві моторошна ДТП з фурою перелякала українців, до непоправної – мить, протягла кілька метрів.

Також "Знай.uа" писав, що моторошні ДТП забрали життя буковинців, подвійна біда на слизькій дорозі.