Мер Києва Віталій Кличко вирушив на відпочинок у теплі краї, поки столиця намагається оговтатися від страшної Лютневої негоди. Таку інформацію оприлюднили у виданні APnews.

На сайті Київської міськради є розпорядження №55 від 11 лютого, згідно з яким столичний градоначальник взяв один день відпустки – 12 лютого. Замість нього в п'ятницю попрацює його заступник Валентин Мондрієвський.

За даними українських засобів масової інформації, Кличко планує провести свої вихідні в країні з теплим кліматом-імовірно, в Туреччині.

Разом з тим на українську столицю насуваються ще потужніші снігопади, ожеледиця, штормовий вітер і морози.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Зазначимо, що днями кияни також перевратили в гірськолижну трасу Андріївський узвіз - там любителі зимових видів спорту спускалися на сноубордах, а оді з них відправився розважатися в діловому костюмі і краватці.

Раніше ми повідомляли, українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах, термінове звернення МВС.

Також " Знай.ua " писав, що в Україні різко погіршується погода, заметіль намете майже півметра.