У Києві посеред дороги провалився асфальт. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

У спільноті опублікували фото та відео з місця обвалу асфальту.

«Вулиця Петропавліська повністю перекрита через провалля на дорозі. На місці очікують спеціальну бригаду, яка займатиметься ремонтом», - написали автори посту.

Сьогодні комунальні служби все ще продовжують ремонт на вулиці Петропавлівській. Рух транспорту на цій ділянці дороги, як і раніше, перекрито.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Причиною провалу, швидше за все, стало підмивання дорожнього полотна водою з колектора, який пролягає під асфальтом.

У КМДА зазначили, що подачу води в будинки місцевих мешканців не припинятимуть.

У коментарях до посту кияни взялися шукати винних у провалі.

«Тю, ну ямка, ну подумаєш. То ви в Європі не бували», «То дорога в пекло для міських служб та автодору», «Там нещодавно вже копали і ремонтували, мабуть, через ж*пу зробили», - обурюються містяни.

«Люди добрі, ви що, з села приїхали, то рвонула каналізація. Якщо ви знаєте Поділ, то зверху до низу йдуть каналізаційні стоки, і не потрібно сміятись, бо це аварія», -вважають інші.

Зазначимо, що днями кияни також перевратили в гірськолижну трасу Андріївський узвіз - там любителі зимових видів спорту спускалися на сноубордах, а оді з них відправився розважатися в діловому костюмі і краватці.

Раніше ми повідомляли, українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах, термінове звернення МВС.

Також " Знай.ua " писав, що в Україні різко погіршується погода, заметіль намете майже півметра.