У Києві боротьба з МАФами вийшла на новий рівень – тепер міській владі доведеться боротися ще й з кіоском-церквою. Про це розповіли в телеграм-каналі «Україна в шоці».

«У центрі Києва з'явилася МАФ-Церква. Релігійний кіоск (так його назвали місцеві) незаконно звели посеред ночі на Печерську. На ньому зазначено, що на цьому місці відкриють каплицю Іоанна архієпископа Шанхайського і Сан-Франциського», - розповіли в співтоваристві.

Поки що немає даних про те, чия це церква. Її встановили незаконно в кінці січня, і місцеві жителі відразу ж зацікавилися, чиїх це рук справа.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

В результаті за вказаною адресою прибули інспектори районного благоустрою, які склали Припис на усунення порушень.

В результаті церква-МАФ почали розбирати: з неї зняли обшивку, а каркас обтягнули поліетиленом.

Нагадаємо, раніше Поки Київ на карантині, у Кличка "під шумок" коронавірусу взялися за МАФи

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві знесли МАФ, скандал на Харківському "Барабашово" перед очима-мати, копи і масове побоїще

Також «Знай.uа " писав, що У Києві розгромили вхід в зоопарк, на який Кличко давно поклав око