У Києві через негоду вирішили перевести школярів на дистанційне навчання. Про це стало відомо з заяви виконуючого обов’язки першого заступника голови КМДА Валентина Мондриївського.

Як зазначається, школи та дитячі садочки зачинять свої двері для відвідування впродовж 11 та 12 лютого.

Мондриївський наголосив, що найближчими днями погода в столиці суттєво погіршиться, а снігу та дощу обіцяють ще більше. Тому діти залишаться вдома.

Він також додав, що столична влада звернулася до керівників приватних компаній та державних установ із проханням «заплющити очі» на можливу відсутність на робочому місці тих працівників, які мають маленьких дітей.

Такі заходи в столиці вжили для того, щоб зменшити кількість транспорту на дорогах, засипаних снігом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

«Тільки в столиці на сьогодні загальна кількість педагогічного персоналу разом із дітьми — майже 500 тисяч осіб», - наголосив чиновник.

У Департаменті освіти та науки додали, що всі школи переведуть дітей на дистанційне навчання.

Зазначимо, що днями кияни також перевратили в гірськолижну трасу Андріївський узвіз - там любителі зимових видів спорту спускалися на сноубордах, а оді з них відправився розважатися в діловому костюмі і краватці.

Раніше ми повідомляли, українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах, термінове звернення МВС.