У Києві закрили через негоду школи та дитячі садочки. Про це нагадала на своїй сторінці в соцмережі Instagram ведуча телеканалу «1+1» Марічка Падалко.

Їй, як працюючій мамі трьох дітей, відомо, що це таке – залишити школярів удома в будні.

«У Києві закрили школи! В КМДА повідомили, що щонайменше завтра-післязавтра діти через погодні умови лишатимуться вдома», - нагадала вона.

«Нас ця новина заскочила в розпал снігових пригод. Перше відео про те, на що була схожа наша дорога пішки до школи попередні два дні. Четвер і п’ятницю також не працюватимуть дитячі садки!!!», - поділилася із підписниками Падалко.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

«Класс!!! Заздрю!!! А у нас на Миколаївщині всю ніч лив дощ», - повідомили фанати телеведучої.

«Вечори на хуторі біля Диканьки! Чудовий час для дітей!», «У нас, у Львові, теж школи закрили на наступних два дні через посилення морозу та снігопад. Сніг уже знову почався», - розповіли інші.

«Скільки радості у дітей - справжній сніг!», - захоплюються українці.

Зазначимо, що днями кияни також перевратили в гірськолижну трасу Андріївський узвіз - там любителі зимових видів спорту спускалися на сноубордах, а оді з них відправився розважатися в діловому костюмі і краватці.

Раніше ми повідомляли, українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах, термінове звернення МВС.

Також " Знай.ua " писав, що в Україні різко погіршується погода, заметіль намете майже півметра.