У Києві закрили через негоду школи та дитячі садочки. Про це нагадав мер столиці Віталій Кличко на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

«Друзі! Ще раз хочу нагадати, раптом ви не цікавилися прогнозом на завтра: інтенсивно сніжитиме від самого ранку і весь день. Зважуйте, будь ласка, на це, плануючи своє пересування містом», - закликав Кличко.

Він додав, що приватні авто сьогодні краще залишити вдома, а киянам, які можуть працювати на віддаленці та не мають термінових справ у місті, також краще залишитися вдома.

Мер зазначив, що негода триває, але комунальники роблять все можливе, аби подолати її наслідки.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Сади закривають. Дороги не чистять. А евакуатори забирають тачки за 5 хвилин. Не створивши належної інфраструктури з парковками в центрі міста, запускають евакуатори як церберів на неправильно припарковані авто», - обурюються містяни.

«А при чому тут школи і садочки? Вони у більшості в пішої доступності. Після школи діти ще дві години на вулиці гуляють. Хто далеко і не може дістатися - той і так вдома залишиться. Як тут не повірити, що з дітей хочуть дурників зробити? А батькам працюючим - палиці в колеса. Особливо смішний заклик не виїжджати на своєму транспорті. Ну да, пару годин на зупинці померзнути - то, що доктор прописав!», - сердяться кияни.

Зазначимо, що днями кияни також перевратили в гірськолижну трасу Андріївський узвіз - там любителі зимових видів спорту спускалися на сноубордах, а оді з них відправився розважатися в діловому костюмі і краватці.

Раніше ми повідомляли, українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах, термінове звернення МВС.

Також " Знай.ua " писав, що в Україні різко погіршується погода, заметіль намете майже півметра.