У Києві патрульні врятували життя чоловікові, який мав намір скоїти самогубство. Про це повідомили у Патрульній поліції України.

Як зазначається, подія сталася на вулиці Кадетський Гай. Сусіди повідомили, що вночі чули крики з квартири, а зранку подзвонили до поліції. На місце події прибув патруль, однак чоловік із вказаної квартири вийшов на балкон 14-го поверху і пригрозив, що стрибне звідти.

Врешті решт чоловіка силоміць зупинили і надягнули на нього кайданки.

У квартирі, де мешкав горе-самогубця, поліцейські несподівано натрапили на чотирьох маленьких дітей, які лишилися без нагляду.

Діти поводилися спокійно – виявилося, що за ними мав наглянути тато. Поліцейські викликали швидку та працівників служби у справах дітей.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Батька відправили до лікарні, а дітей оглянули медики.

«Каже, Бога бачив, і таке переживає вперше», «Чоловік: я вистрибну звідси. Патрульні: чим ми можемо вам допомогти? Штовхнути, чи що? Генії психології…», - коментують кияни.

«З таким батьком і страшно залишити дітей», «Потрібно з наркотою боротися, це ж епідемія! Очевидні наслідки вживання! Але то що врятували – безумовно, молодці!», - додають коментатори.

Нагадаємо, раніше Молодий батько жорстоко вбив чотиримісячного сина і "покаявся" над дитячим тельцем: "не любив..."

Як повідомляє портал Знай.ua У Чернівцях десятирічний хлопчик випав з вікна, лікарі чаклують над покаліченою дитиною

Також Знай.ua писав, що 26-річний актор наклав на себе руки, нація в жалобі через загибель молодого таланту