На сторінці відомої української блогерки та учасниці проекту" Від пацанки до панянки" Анастасії Покрищук з'явилася нова публікація.

Цього разу вона пояснила, чому вирішила провести день вдома, в обіймах улюбленого кота. Відповідне фото вона опублікувала у себе в Instagram.

"Доброго ранку! Шо там на дорогах? Впевнена, техніка ще сніг не прибирала", - написала володарка найбільших скул в Україні, обіймаючи свого безшерстого котика.

"Навіть не сумнівайтеся», "Знову ожеледь", - підтвердили її побоювання фанати.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Коту теж дісталося максимум уваги від коментаторів.

«Красуня. Кисуля посто вогонь", "Який він все-таки милаш...», - вважають підписники скандальної блогерки.

Нагадаємо, що Анастасія Покрищук поділилася зі своїми передплатниками яскравими фото в новому, ще більш сміливому образі.

Як повідомляв портал Знай.uа, перероблена "пацанка" Анастасія Покрищук знову перефарбувала волосся, похвалившись синіми пасмами.

Також Знай.uа писав, що Анастасія Покрищук повідомила фанатам про свої плани і запропонувала вгадати, чим збирається зайнятися.