У Києві снігопад став причиною безлічі заторів на дорогах, більшість тролейбусів і маршруток були змушені змінити графік роботи. При цьому комусь довелося і зовсім відмовитися від маршруту сьогодні.

У зв'язку з цим кияни натовпами кинулися штурмувати міські електрички, але далеко не всім пощастило ними скористатися. Про це розповіли в Інстаграмм-каналі «troeshchinainsta».

Як повідомляється, кілька електричок поспіль сьогодні навіть не прийшли.

"Електричка, найкращий спосіб дістатися до метро, якщо, звичайно, тебе занесли», - пишуть автори фото, на яких натовпи городян намагаються потрапити в залізничний транспорт.

Скрін, troeshchinainsta
Скрін, troeshchinainsta

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скрін, troeshchinainsta
Скрін, troeshchinainsta

"О, ось це карантин. Нормально. А маска взагалі допомагає?",- сміються з приводу недотримання дистанції кияни.

"Що зараз передають? Який рух? Скільки до Петрівки їхати?", "Їдемо вже майже годину, доїхали до Героїв Сталінграда", "Повністю згодна, сьогодні від будинку на Рубежівку доїхала за 1 годину. У таку негоду електричка саме воно. Ну, я нею користуюся постійно!», - пишуть городяни.

"О 6 ранку сьогодні виїхав без проблем з Троєщини», «Не прийшли три поспіль електрички, замість 8.06 поїхала о 9.20», «Воно сьогодні не приїхало. Я пішов іншим шляхом. Решта Хатіко залишилися чекати...", "Найнадійніший транспорт - восьмигодинна електричка стояла на електриків 25 хвилин... Стрілки замело...» ,- повідомляють кияни.

Нагадавши, київські автобуси злякалися снігу і залишилися " вдома": на роботу-пішки

Як повідомляв портал " Знай.ua", батьки просять у Зеленського скасувати ЗНО і заборонити мобільні телефони в школах. Українці просять заборонити учням користуватися мобільними телефонами.

Також " Знай.ua " писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "У кого дохід, що не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.