У Києві снігопад і обмеження, що діють в громадському транспорті у зв'язку з пандемією, стали причиною утворення величезних черг на тролейбуси.

Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

"Користуйтеся громадським транспортом, говорили вони... Київ, проспект Свободи", - написав автор оприлюднених знімків, на яких видно стовпотворіння на зупинках.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Такого лютого п*здеця з громадським транспортом, як на Виноградарі, в Києві більше немає ніде», «чи то ще буде", "частіше кричіть, що набридли маршрутки - будете їздити в намордниках в тролейбусах по десять чоловік, і то якщо господарі дозволять»," Ну чому у них все через * опу?!",- обурюються кияни.

"Ось де логіка, що в наземний транспорт тільки сидячі, якщо в метро все купою, скільки влізе?", "Це як" Літайте літаками Аерофлоту " або "зберігайте гроші в ощадній касі"? Все, до чого закликають, апріорі не викликає довіри», «Черга на 205-у маршрутку вчора така ж була, і йшла забита вся!", "Вже рік, як весь світ перейшов на удаленку. Куди можна в таку погоду їхати-неясно", - додають інші коментатори.

Знайшлися й ті, хто не помітив жодних проблем з транспортом.

"Я хз, їхав на трьох. На роботу і додому. І живий", - пише один із щасливчиків.

Нагадаємо, в Києві ведуть розшук двох громадян Казахстану, які повинні були залишити столицю України, але так і не вилетіли з "Борисполя".

Також Знай.ua пишучи про те, що Києві біля метро Академмістечко маршрутка вигоріла дотла, на щастя подія обійшлася без постраждалих.