У Києві ведуть розшук двох громадян Казахстану, які повинні були залишити столицю України, але так і не вилетіли з «Борисполя». Про це розповіли в прес-службі Національної поліції Києва.

Наголошується, що чоловік і молода дівчина не виходять на зв'язок з рідними.

35-річний Денис Булгаков і 23-річна Ксенія Шокарева прямували в аеропорт, але в свій літак так і не сіли. У поліції припускають, що зниклих туристів могли вбити, і просять допомогти у розшуку. За словами подруги зниклих, перед зникненням вони повідомили, що сідають у таксі.

Після цього їх телефони перестали відповідати, в аеропорту вони не з'явилися. Правоохоронці знайшли таксиста, який підвозив пару. Він стверджує, що молоді люди попросили зупинити автомобіль в селі Гора Бориспільського району, і там вийшли.

Подальша доля чоловіка і дівчини не відома. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фото: ГУ НП

За даними поліції, Ксенія Шокарева виглядає на 23-25 років, худорлява, 170 сантиметрів зросту. Обличчя овальне, кароока, з довгим темним волоссям. Була в чорній куртці і синіх джинсах, з нею був бежевий рюкзак.

Денис Булгаков виглядає на 35-37 років, 170-175 сантиметрів на зріст, кароокий, темноволосий, з короткою стрижкою. На чоловікові були чорна куртка, сині джинси, в руках – жовта і чорна валізи.

Нагадаємо, що своїй сторінці у Фейсбук депутат міської ради Львова і активіст Ігор Зінкевич повідомив, що з Львівського дитячого будинку зникли двоє підлітків.

Як повідомляв Знай.uа, на Харківщині поліцейський відзначився геройським вчинком і потрапив на ніж до злочинця - правоохоронець обміняв себе на заручницю, яку захопив псих зі зброєю.