Стало відомо про те, що відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька розлучається з чоловіком. Про це вона розповіла сама, щоб не породжувати хвилю чуток навколо їх пари.

Таким чином повідомляється, що на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram вона шокувала шанувальників сумною новиною. Пари Соломії Вітвицької та Влада Кочаткова більше немає.

Ображати один одного вони не стали, дівчина лише зазначила, що за ці вісім років шлюбу чоловік став для неї другом, але як подружжя вони один одного втратили.

"Розлучення" тільки звучить жахливо, але відкриває нові шляхи, тому я обов'язково знайду тобі хорошу дружину» - жартує телеведуча під постом.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також вона зазначила, що це не серіал, і ніяких скандал не буде. Все погане що було, залишиться тільки між ними. Перед колегами і друзями заздалегідь вибачилася, так як це єдиний коментар на цю тему.

Відомо, що вони зверталися до сімейного психолога, але це не врятувало їх шлюб. У листопаді могло бути 8 років з дня як вони одружилися.

Також Знай повідомляв, що українська телеведуча Соломія Вітвіцька показала шанувальникам новий образ. Вона сфотографувалася на тлі золотистого листя дерев в бардовому пальто і яскравому платті з квітковим принтом.

Нещодавно Знай передавав, що українська ведуча Соломія Вітвіцька назвала місце в Україні, яке вразило її найбільше під час подорожей у карантинний період.

Нагадаємо, Знай писав, що українська телеведуча Соломія Вітвіцька сфотографувалася у ванній кімнаті в махровому халаті.