Відома українська ведуча, Соломія Вітвіцька вирішила поділитися щастям зі своїми фанатами. Точніше, не вона, а її кума.

Таким чином, повідомляється, що на сторінці відомої телеведучої в соціальній мережі Facebook з'явився пост з фотографіями. Там дівчина разом з собачками своєї куми.

Новонароджені цуценята шукають собі господарів, і будь-який з вас може стати трохи щасливе просто написавши їй. Якщо у ваше серце запав який-небудь малюк, можете також залишити коментар.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що ведуча ТСН осоромилася в прямому ефірі. Забула взутися.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Таким чином, повідомляється, що зірка 1+1 Соломія Вітвіцька потрапила в досить незручну ситуацію.

Вона сиділа в студії за столом, зняла каблуки, і все це було знято на камеру, відповідно, потрапило в ефір.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Також Знай повідомляв, що українська телеведуча Соломія Вітвіцька показала шанувальникам новий образ. Вона сфотографувалася на тлі золотистого листя дерев в бардовому пальто і яскравому платті з квітковим принтом.

Нещодавно Знай передавав, що українська ведуча Соломія Вітвіцька назвала місце в Україні, яке вразило її найбільше під час подорожей у карантинний період.

Нагадавши, Знай писав, що українська телеведуча Соломія Вітвіцька сфотографувалася у ванній кімнаті в махровому халаті. Вона розповіла, що готується до сну і збирається знімати макіяж. При цьому телеведуча не посоромилася викласти фото без ретуші і без прикрас.