Стало відомо про те, що в Києві розшукують молодого хлопця. Вийшов з дому практично місяць тому і не повернувся.

Таким чином повідомляється, що пропав Кошеваров Руслан Володимирович, 1993 року народження. Востаннє його бачили ще 21 січня поточного року, після чого він безвісти зник.

Господар квартири на вулиці Лук'янівська говорить про те, що він того дня з'їхав на вулицю Межигірська, але обшукавши і обдзвонивши всіх, виявилося що таких знайомих немає, або ж не там шукали.

Зріст хлопця 180-185 см, має русяве волосся і блакитні очі. Статура у Руслана Середня.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Ті, хто володіє будь-якою інформацією, або знає про місцезнаходження Руслана, будь ласка, дайте знати!

Повідомити можете по телефону в поліцію (102), друзям Ірмі (0937215806) або Вікторії (0992120215).

Мати Руслана не може взяти участь у пошуках, так як знаходиться не в Україні, а повернутися можливості на даний момент немає.

Нагадаємо, раніше У Польщі загадково зник львів'янин, рідні не втрачають надії:"5 місяців жодної звістки". У Польщі розшукують безвісти зниклого львів'янина, який працював там на будівництві.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Викраденого харків'янина врятували з лап нелюдів-зв'язали і били дві доби. Поліція Харкова знайшла чоловіка, який кілька днів тому був викрадений невідомими на парковці торгового центру.

Також "Знай.ua" писав, що У Києві зник кароокий хлопчина з Дніпра: мати п'є корвалол і обриває телефони. У Києві розшукують неповнолітнього, який міг приїхати до столиці з Дніпропетровської області.